Zomerkamp 2018

Ook dit jaar organiseert de Jeugdcommissie weer een Zomerkamp en wel van 24 tm 26 augustus 2018.

Wij verwachten jullie om 16:00 uur op de club. Dan gaan we de slaapplekken in orde maken en maken we de teams bekend. Ja dit jaar kun je op alle onderdelen punten verdienen en aan het eind van het kamp wordt één team de overall winnaar.

Voor de rest willen we het nog een beetje geheim houden, maar wat we al wel kwijt willen is dat jullie op zaterdagmiddag een vriend(en) of vriendin(nen) mee mogen nemen. Wij verwachten hun om 17:00 uur en zij kunnen om 23:00 uur weer worden opgehaald. We gaan hun dan natuurlijk ook kennis laten maken met golf, ze mogen mee eten met de BBQ en in de avond hebben we wat leuks in petto.

Op zondag sluiten we weer af met de NGF Familiewedstrijd. We spelen dan voor een goed doel en de winnaars hebben bovendien de mogelijkheid, wanneer zij goed eindigen in het landelijk klassement, om in de finale te komen. De finale wordt gespeeld op 7 oktober 2018 op de Nunspeetse.

Wie vallen onder de definitie van familie en kunnen meedoen aan deze dag. Gelukkig mogen we dit van de NGF zelf bepalen, dus:

  1. (Groot)ouders met hun (klein)kinderen.
  2. Jeugdleden met een oom, tante, neef, nicht, broer of zus.
  3. Senioren met een broer, zus, neef, nicht, vader, moeder, oom, tante.
  4. Ook koppels c.q. partners zijn familie.

Voor wie is het Familietoernooi

  1. Voor alle leden van onze golfclub. Jong en oud, vaardig en minder vaardig.
  2. Voor familieleden van onze leden die geen lid zijn, maar wel golfen en als gast kunnen meespelen.
  3. etc.

De kosten voor het Familietoernooi zijn € 20,00 per koppel. Een meespelend familielid welke geen lid is van Leeuwenbergh betaald een gereduceerd greenfee tarief van € 25,00 (te voldoen op 26 augustus 2018 bij de Caddiemaster).

Wij hopen op zoveel mogelijk jeugd op het zomerkamp en natuurlijk op het NGF Familietoernooi.

Inschrijven en betalen kan via onderstaande knop.